Ressenya de juny '24: Sentimantral

Música

Sentimantral

El grup de rap valencià Malparlat prové de la Plana Baixa. Els components del grup són Alfons Pérez, el Blüe, i el discjòquei Ximo Agut, conegut com a DJ Sinic, de la Vall d'Uixó.

Els artistes van publicar el seu primer disc ‘Poèticament incorrecte’ l’any 2019, el qual conté una cançó anomenada ‘Taronja’, un trap que critica la situació del cítric amb ironia i humor àcid.

Sentimantral és el segon àlbum musical del grup, el nom és una fusió entre sentiment i mantra, ja que el mantra és un instrument que serveix per a alliberar la ment del flux de pensaments que la conformen, i el Blüe és el que sentia quan era adolescent amb el rap, i és el que vol fer sentir amb el seu rap. El sentiment perquè va lligat a la poesia pel simple fet de ser-ho.

El disc té un total de 17 cançons, que són ‘Rap & poesia’, ‘La vida en xarxes’, ‘A fer la mà’, ‘Pots comptar amb mi’, ‘Somnis’, ‘Inanna’, ‘Carolina’, ‘De monstres i homes’, ‘Quan estem junts’, ‘Aigües mortes’, ‘Plou’, ‘Emporta-te'l a casa’, ‘La fera ferotge’, ‘Mil llibres’, ‘Ma mare em busca nóvia’, ‘La llengua de ma casa’ i ‘Espantacriatures’.

A diferència del primer disc, s’ha comptat amb diverses col·laboracions, com la de Calmoso & Làuder, La Pepa, Ofèlia, Rubén Felis, Exòtic (LTS), Sociología Animal o Sam Oceans. Destaca entre elles la participació d’Àlex Seguí (La Gossa Sorda, Aspencat) i Mireia Vives en la cançó Aigües mortes.

.

També et pot interessar:

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024