Ressenya de maig '23: Dones en cos i ànima

Recerca

Dones en cos i ànima

Marina Vallés Pérez va nàixer en Teulada l'any 1976. És llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, és subdirectora de Ràdio Gandia SER i dirigeix un programa a TeleSafor. També ha treballat en altres mitjans de comunicació com COMRàdio, El Punt, el periòdic Micro i Gandia Televisió. També escriu en el seu blog marinavalles.com.

 

 

 

 

Dones en cos i ànima és el retrat de la vida de set dones tremendament valentes, intel·ligents, capdavanteres i treballadores, totes elles vinculades a Teulada-Moraira. Elles són el testimoni més fidel de com la seua lluita diària, cadascuna des del seu àmbit professional i personal, ha permés, com diu la seua autora, canviar la inèrcia de la història, que per fi comença a escriure's, també, en femení.

Aquest llibre de 91 pàgines conté 9 capítols. En el primer es fa una introducció; en els pròxims 7 capítols es tracta en cadascun d’ells una de les dones retratades, les quals són Mercedes Quiles Alamar, Maria Esquerdo Sala, Juanita Vallés García, Leonor Vallés García, Paquita Oller Vila, Teresa Calatayud Noguera i Cristina Rodríguez Vicente; i per acabar trobem l'epíleg a l’últim capítol.

També et pot interessar:

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024