Admissió i matrícula en FP per al pròxim curs

Fins al 30/05/2023  | Convocatòries

Calendari d’admissió i matrícula en Formació Professional per al pròxim curs

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el DOGV el calendari d’admissió i matriculació per al curs 2023-2024 dels nivells de FP impartits en centres sostinguts amb fons públics i que engloben tant l’FP Bàsica com les titulacions de grau mitjà i de grau superior, els cursos d’especialització, els programes formatius de qualificació bàsica (PFQB) i l’FP Bàsica de segona oportunitat, aquesta última dirigida a les persones beneficiàries del Pla d’ocupació juvenil.

La novetat d’enguany és que l’alumnat que opta a estudiar titulacions de grau mitjà i grau superior podrà completar, si així ho desitja, tot el procediment telemàtic d’admissió, matrícula inclosa, a través de la plataforma telematricula.es.

La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica en telematricula.es, tant en FP Bàsica com en els estudis de grau mitjà i superior i també en els cursos d’especialització, serà del 20 al 30 de maig.

En FP Bàsica, les llistes definitives de persones admeses es publicaran el 12 de juliol i la matrícula es farà de manera presencial en el centre on s’ha obtingut plaça del 13 al 18 de juliol. 

En el cas del grau mitjà i superior, el 20 de juliol, amb la publicació de les llistes definitives d’alumnat admés en cada centre, començarà la matriculació. Des d’aquest mateix dia fins al 26 de juliol, podran formalitzar la matrícula les famílies que opten per fer-ho en línia en el web telematricula.es, i del 21 al 27 de juliol, aquelles que vulguen fer-la de manera presencial en el centre educatiu.

Pel que fa als cursos d’especialització, coneguts també com els ‘màsters’ de l’FP perquè estan dissenyats per a aprofundir en la formació una vegada acabats els estudis de grau mitjà o grau superior, les llistes definitives de persones admeses es publicaran el 25 de juliol i la matriculació tindrà lloc del 6 al 12 de setembre de manera presencial en els centres educatius.

L’FP Bàsica de segona oportunitat va dirigida a totes les persones que han abandonat el sistema educatiu sense superar l’ESO i es troben inscrites en el Pla d’ocupació juvenil. La presentació de sol·licituds d’admissió telemàtica estarà oberta de l’11 al 16 de juliol i les llistes definitives de persones admeses es publicaran el 24 de juliol. La matriculació es farà de manera presencial en els centres educatius del 25 al 28 de juliol

Finalment, les sol·licituds d’admissió telemàtica per a cursar els PFQB podran presentar-se del 3 al 9 de juliol, mentre que les llistes definitives de persones admeses es publicaran el 21 de juliol. La matriculació tindrà lloc del 24 al 28 de juliol en els centres educatius. 

Mès informació

Consulta tots els Cicles de Formació Profecional de la Marina Alta  ACÍ

Cicles formatius de comarques pròximes a la Marina Alta  

Cicles formatius de comarques pròximes a la Marina Alta  

També et pot interessar:

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

© MACMA 2023