NOTÍCIES

Anem d'estrena! Nova secció a la Guia MACMA

25/02/2024 |Cultura·MACMA

Aquest mes anem d'estrena i tenim el plaer de presentar-te nova secció a la Guia mensual de la MACMA. Es tracta d'una proposta mensual perquè descobrisques la Marina Alta realitzant excursions i jornades pels diferents pobles, però sempre amb un fil conductor o temàtica diferent.

A més a més, en aquesta secció, l'equip de la MACMA i l'equip de Passaport Marina Alta del CREAMA col·laboren activament proposant algunes de les experiències que durem a terme. Així, es pretén no sols mostrar-te rutes i visitar llocs interessants, sinó també entremesclar la teua excursió amb possibles experiències gastronòmiques, compres de proximitat, km 0... Conéixer els nostres pobles com una persona més del seu veïnat, anant a comprar pa al forn, comprant salmorra al mercat setmanal o esmorzant allò que més ens agrada a la gent d'ací.

I per a totes aquelles persones que sou més de web i no tant de Guia consultable, també podreu trobar totes aquestes propostes en la secció 'De temporada' del nostre web Descobrim la Marina Alta hhtps://www.macma.org/turisme/de-temporada  i en el qual, a més a més, i a través de la motxilla virtual pots anar guardant tot allò que t'interessa visitar per després tindre-ho descarregable en un PDF amb els seus enllaços corresponents. Navega per la nostra pàgina web i selecciona tots els punts d'interés i rutes que t'agradaria fer. Guarda-les en la teua motxilla virtual i prepara les excursions per a passar a l'acció i Descobrir la Marina Alta com un verdader expert i experta. T'atreveixes a omplir la motxilla de llocs increïbles, records i experiències com si fores una persona autòctona?

És molt fàcil, simplement has de seleccionar els diversos elements que t'interessen amb la icona de la motxilla per a guardar-te'ls. Quan ja tingues clar tots els punts que vulgues visitar, podràs descarregar-te el dossier amb tota la informació en format PDF. A canvi, només hauràs d'emplenar un petit formulari anònim i obtindràs el dossier, completament lliure i gratuït.

 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024