NOTÍCIES

La Xarxa Jove de la Marina Alta inicia les sessions participatives sobre salut mental a l’alumnat de la Formació Professional Bàsica de la Marina Alta

21/09/2023 |Joventut·Xarxa Jove de la Marina Alta

La Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta organitzà durant el mes de juliol el Curs de formació bàsica en salut mental per a professionals que tenen relació en joventut, realitzat a Ondara, i on van participar més de 60 professionals vinculats i vinculades a la joventut de la Marina Alta. 

Professorat de centres educatius, Agents d’Igualtat, professionals de joventut, cultura i esports, inclòs regidors i regidores de joventut de la comarca es van reunir per aprendre els conceptes bàsics sobre la importància de fomentar la salut mental entre la joventut comarcal. Aquest curs ha estat impartit per Amadem–ONG por la Salud Mental Marina Alta. 

 


Arran d'aquell curs de formació aparegué la necessitat de realitzar una sèrie de dinàmiques participatives, sobre salut mental, dirigides a l'alumnat de l'Fp Bàsica dels 13 Instituts de Secundària Públics de la Marina Alta.

Aquestes sessions s'han iniciat les passades setmanes a l'IES de Gata de Gorgos i tot seguit visitaran, entre setembre i octubre, els centres educatius públics de Xàbia, Pedreguer, Ondara, Orba, Pego, Dénia, Teulada Moraira, Benissa i Calp.

Aquestes sessions pretenen fomentar la motivació per buscar objectius vitals, potenciar l'autoestima i estratègies d'afrontament adequades entre la població jove.


 


 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024