NOTÍCIES

La Xarxa jove reprén els Punts d’Informació Juvenil als patis dels IES comarcals.

25/03/2024 |Joventut·Xarxa Jove de la Marina Alta

Aquest mes de març s'han représ els Punts d'Informació Juvenil als IES de caràcter comarcal de la Marina Alta.

La reactivació d'aquests Punts d'Informació Juvenil forma part dels programes Punts Joves Itinerants i Alumnat actiu per la qual visitarem els IES comarcals de la Marina Alta per assessorar a l'alumnat de temes del seu interés.

Durant aquestes sessions informatives, el personal dinamitzador de la Xarxa Jove proporcionen als estudiants informació rellevant sobre una àmplia gamma de temes. A més de detalls sobre programes educatius i oportunitats de formació, també s'aborden qüestions relacionades amb l'ocupació juvenil, les ajudes i subvencions disponibles, així com altres recursos d'interés per al jovent de la comarca.

Els Punts d'Informació Juvenil no només ofereixen una font essencial de suport i orientació per als i les estudiants, sinó que també fomenta la participació activa dels i de les joves en el seu centre educatiu.

Aquesta acció de la Xarxa Jove s'emmarca dins la línia estratègica 2 del Pla Jove de la Marina Alta que té com a objectiu Facilitar les eines, recursos i espais necessaris per a millorar la formació de la joventut a la Marina Alta, i que preveu dotar d'informació directa en matèria d'estudis i formació en general durant el temps de l'esplai dels 13 IES públics comarcals, i als diferents Punts Joves o Centres d'Informació Juvenil de la Marina Alta.

Al mateix temps, aquests Punts d'Informació Juvenil es veuran reforçats amb els Punts d'Informació Juvenil itinerants que la Xarxa Jove de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta ofereix als pobles de menys de 5.000 habitants de la Marina Alta i que tornaran a activar-se en els pròxims mesos.

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024