NOTÍCIES

L'alumnat de tota la Rectoria estrena l'obra de la XXVIII Campanya de Teatre a les Escoles de la Marina Alta.

29/02/2024 |Cultura·MACMA

 

Els aularis de la Rectoria i el seu alumnat de Sagra, Sanet i els Negrals, el Ràfol d'Almúnia i Benimeli acolliran aquesta setmana les primeres sessions de la 28a Campanya de Teatre a les escoles de la Marina Alta, la qual acostarà un any més als xiquets i xiquetes de la comarca una proposta teatral basada en la proximitat i la interacció. 
La campanya, que visitarà la resta durant la resta del curs, les escoles i municipis que en participen, està a càrrec un any més d’una companyia de la comarca, en aquest cas L'Oracle de l'Est cia., els responsables de la qual condueixen enguany una representació basada en el gran clàssic de la literatura  de Lewis Carroll “Alícia al País de les meravelles”,  obra que l'equip ha enriquit per mitjà de la música i de l’adaptació del relat original i en la que els xiquets i les xiquetes participen activament, convertint-se en protagonistes de la pròpia història. La companyia de teatre s’adapta el llenguatge i les representacions a cada nivell, des d’Infantil fins a 6é de Primària. 
 

Actors durant la representació


La campanya, que visitarà la resta d’escoles i municipis de la comarca durant la resta del curs, Des de la MACMA –Mancomunitat Cultural de la Marina Alta–, entitat coordinadora de la campanya, es valora molt positivament el fet d’haver assolit ja més de dues dècades de programació teatral amb companyies professionals de la comarca.

Un any més, com ja resulta habitual des de fa cinc anys, l’àrea de Cultura de la Mancomunitat, ha preparat un espai web amb lectures recomanades per edats, idees de manualitats temàtiques o fins i tot materials didàctics pre-existents perquè els centres educatius puguen treballar l’obra de forma transverval amb activitats relacionades. 

 

Actors durant la representació

Campanya de teatre i material didàctic.

L’equip de l’àrea de cultura ha volgut explicar que els materials didàctics i les lectures recomanades són un complement perfecte a la Campanya de Teatre,  la seua funció principal és la de facilitar el treball del professorat de la Marina Alta. Així mateix han destacat que esperen que un any més la campanya siga tot un èxit. 

Imatge de la web amb recursos didàctics creada per l'equip de l'àrea de cultura de la MACMA

 

.

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024