NOTÍCIES

La MACMA contracta a 2 joves de la comarca i a 1 major de 30 anys gràcies als programes EMPUJU i AVALEM EXPERIÈNCIA concedides per LABORA

10/10/2023 |Cultura·Subvencions

La MACMA, ha gestionat i aconseguit la concessió de l’ajuda de la Generalitat  Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació, destinada a la contractació de 2 joves menors de 30 anys  (dins dels programes del Sistema de Garantia Juvenil EMPUJU ), per a prestar els  seus serveis en les instal·lacions i dependències de la propia Mancomunitat durant un any.  

Així mateix també s'ha pogut contractar 1 tècnica d'arxius de més de 30 anys a través del pograma Avalem experiència. Totes les tres contractacions estan subvecnionades per programes del LABORA per tal de fomentar la contractació i aprenentatge de persones inscrites com a demandants d'ocupació per tal d'introduir-los i formar-los al món laboral.

Els dos joves, han optat a una plaça de titulat en Administració i Direcció d'Empreses i una altra per a  Tècnica Superior  d'Animació Sociocultural, s'estrenen per primera vegada en la seua carrera laboral i professional, amb uns contractes en els que es dedicaran a la Gestió Administartiva per una banda i a la Gestuó Cultural per una altra banda, oferint grans oportunitats per al seu futur laboral.

Per una altra banda la persona contractada en el programa Avalem Experiència, ocupa una plaça de Tècnic d'Arxius i també realitzarà funcions de Gestió Cultural i Arxivística. 

La MACMA ha gestionat i aconseguit la concessió d'aquestes 2 ajudes de la Generalitat Valenciana – Labora -Servei Valencià d’Ocupació i Formació, per una quantia total de 78.265,56 €, dles quals 26.582,28 € corresponen al programa Avalem Experiència i 51.683,28 € al Prgrama EMCUJU. 

Des de l'equip tècnic de la Macma destaquen la importància d'aquestos programes, tant per a les persones contarctades, ja que els facilita una formació molt bona per a les seues carreres que els obrirà moltes portes, com per a la pròpia entitat, que veu reforçada la seua plantilla habitual. 

Podeu consultar les resolucions completes a continuació: 

 

RESOLUCIÓ CONCESSIÓ EMCUJU

 

RESOLUCIÓ CONCESSIÓ AVALEM

 

            

 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024