Ressenya musical de febrer 2024: Mambo

Música

Mambo

La banda valenciana Funkiwis es va originar l’any 2012. En l’estil de la banda predomina el Funk-Rock, encara que són capaços d’unir molts estils com el Hip-Hop, el Reggae, l’Ska i el Punk, entre altres, ja que sempre s'han caracteritzat per navegar entre una infinitat d'estils musicals i sorprendre amb ells. També destaca pel seu eclecticisme.

A l’estil de música se li suma un missatge de crítica social i un discurs intimista, a través d’un ambient festiu, sent les lletres tant combatives i reivindicatives, com properes, expressives i significatives.

Durant les seues actuacions estan Lluís Romero i Óscar de la Torre a les veus, Jota Terranegra i Salva Abad a les guitarres, Vicen García al baix, David Cases al saxofon, Rixi Galán a la bateria i Eloy Jovaloyas al trombó, que junt amb Manu Pardo a la trompeta, són els metalls del grup.

Mambo és el cinqué disc del grup amb nou cançons que s’anomenen Me alegro de verte, Matar la flor, No drama, Azul, La brecha, May Day, Bien lejos, Mantra i Sin. La cançó Bien lejos ha comptat amb la col·laboració del Niño de la hipoteca.

L’àlbum ha sigut gravat en Elefante Studio i Jam Studio de la mà d'Antoni Laguna, i masteritzat per Enrique Soriano en Crossfade Mastering.

.

També et pot interessar:

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024