NOTÍCIES

L’àrea de cultura de la MACMA presenta un nou espai web on es recull tota la informació cultural de la Marina Alta

26/10/2022 |Cultura·MACMA

El passat any des de la MACMA s’inicià el procés d’adaptació d’un nou web que representava les diferents arees de treball que a poc a poc va aconseguint la mancomunitat, sumant així els espais de la Xarxa Jove i la Xarxa Esportiva de la Marina Alta i on hi ha previsió de publicar en un futur pròxim la nova web de turisme i patrimoni “Descobrim la Marina Alta”. 

En aquests moments es presenta el nou espai de l’àrea de cultura amb una millor presència digital i on la Guia MACMA pren el protagonisme més gran sense oblidar-nos de nous apartats de gestió cultural comarcal. 

Per una banda, la persona usuària podrà saber, amb el nou calendari digital, amb un colp d’ull quina programació cultural, juvenil o esportiva hi ha a la Marina Alta qualsevol dia de la setmana, a més s’amplia aquest servei amb la reorganització de la Guia MACMA per categories facilitant així l'accés a la informació pública de qualsevol persona interessada. 

Cal remarcar que per a la MACMA, recentment convertida en Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta, la producció mensual de la Guia MACMA, basada en el recull de tots els esdeveniments mensuals de la Marina Alta, és el motor principal que mou la mancomunitat, de fet l’entitat aparegué fa quasi 30 anys amb motiu de la primera edició en paper de la Guia MACMA. Més informació

A més de la notable millora en la Guia MACMA, apareixen nous apartats digitals amb l’objectiu de millorar aquest servei públic, sent els següents:

  • L’altaveu cultural: espai destinat a recollir entrevistes, ressenyes culturals, festes destacades, subvencions i ajudes d'interès públic.
  • Un mercat de cultura Viu. Cultura a Kilòmetre 0: espai que redirigeix  a les diferents llistes de reproducció del canal de YouTube de la mancomunitat, especialment a l’apartat de vídeos realitzats a tota l’oferta cultural de la Marina Alta.
  • Guies amb el recull de totes les infraestructures i teixit associatiu cultural de la Marina Alta.
  • Descripció de tots els projectes que du a terme l’àrea: noves publicacions, cursos de construcció amb pedra seca, la Biblioteca Comarcal de la Marina Alta, la campanya de teatre a les escoles, el Servei Mancomunat d’Arxius.
  • La MACMA al teu poble: on es mostren totes les exposicions disponibles de creació pròpia de la mancomunitat i el diferent equipament que pot trobar qualsevol entitat pública té al seu abast i pot reservar de forma digital per a dur a terme activitats culturals al seu municipi.

Amb aquest nou apartat, la mancomunitat pretén visibilitzar el treball que duu a terme l’àrea de cultura des de fa quasi 30 anys, un treball que pretén vertebrar la Marina Alta des d’una visió transversal i amb la col·laboració de totes les regidories de cultura de la comarca. 

 

www.macma.org/cultura

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

© MACMA 2023