Jornades Esportives Escolars

Les Jornades esportives escolars de la Marina Alta van néixer per a poder oferir una major varietat de competicions dins del que era la Lliga comarcal escolar. Aquestes, per les seues característiques, no se celebren en format de lliga i es limiten a la celebració de jornades puntuals, independents entre elles i en les que no hi ha una classificació general acumulativa. Es tracta, per tant, de jornades competitives, però en les que prima la convivència i l'experiència per damunt del resultat.

Amb aquesta fórmula s'ofereix l'opció, als xiquets i xiquetes practicants d'aquests esports, de tindre una primera presa de contacte amb la competició, però sense una exigència de desplaçaments o costos que suposen les competicions federades.

Actualment, hi ha 4 modalitats esportives de les quals se celebren Jornades esportives escolars, encara que aquest nombre ha anat canviant al llarg dels anys i s'han sumat i en alguns casos han desaparegut algunes d'aquestes.

Des de la Xarxa Esportiva, estructura que coordina les diferents àrees d'esports de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta, donem continuïtat a aquest projecte, que conjuntament amb la Lliga comarcal escolar és una iniciativa ja consolidada i de referència en el territori valencià, pel nombre de participants i de competicions que ofereix.

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2024