NOTÍCIES

XXVIII Lliga comarcal esportiva de la Marina Alta

20/10/2022 |Esports·Escoles Esportives

ARRANCA LA XXVIII LLIGA COMARCAL ESPORTIVA DE LA MARINA ALTA

 

Amb el nou curs escolar ja en marxa arranquen les competicions de la Lliga Comarcal de la Marina Alta amb un total de 14 modalitats esportives: Atletisme, Bàdminton, Bàsquet, BTT, Escacs, Futbol Sala, Gimnàstica Rítmica, Karate, Multiesport, Natació, Pàdel, Pilota Valenciana, Tennis i Voleibol. En aquesta nova temporada participen les poblacions de: Benissa, Calp, Dénia, El Poble Nou de Benitatxell, El Verger, Els Poblets, Gata
de Gorgos, Jesús Pobre, La Rectoria, La Vall de Laguar, La Xara, Murla, Ondara, Orba, Pedreguer, Pego, Teulada Moraira, Xàbia i Xaló.
El cap de setmana passat es va iniciar la Lliga comarcal d'Atletisme amb una nova prova que es va celebrar a Jesús Pobre. La resta de competicions es posen en marxa aquest cap de setmana. La Lliga Comarcal de la Marina Alta va néixer l'any 1994, abraçant la temporada esportiva 94/95. Vàries persones, responsables d'esports de les seves poblacions van encetar aquesta iniciativa amb l'esperit que totes les poblacions de la Comarca pogueren gaudir d'una competició continuada.

El nombre d'entitats que cadascuna tenia no les haguera permés disputar una competició local a la seua població i per això es trobaven abocades a passar directament a la competició que s'organitzava des de Conselleria, que no els haguera permés tindré continuïtat.

Aquest projecte ha continuat al llarg dels anys i s'ha consolidat contant en la seua última edició amb més de 2500 participants d'entre 6 i 18 anys que troben així una resposta de qualitat per a practicar els seus esports preferits, comptant amb una competició de qualitat.

Des de la Xarxa Esportiva, estructura que coordina les diferents àrees d’esports de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta, donem continuïtat a aquest projecte, una iniciativa ja consolidada i de referència en el territori valencià pel nombre de participants i de competicions que ofereix. Per a més informació podeu consultar la web de la Xarxa Esportiva (https://macma.org/esports) o consultar en les àrees d'esport dels diferents Ajuntaments de la Comarca.

 

 

 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

© MACMA 2023