Grups d'Acció Local

Entitat formada per un coŀlectiu representatiu d'agents econòmics i socials, públics i privats, amb presència al territori d'actuació, que assumeix l'elaboració i posada en marxa d'una Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu, estratègies i actuacions encaminades a orientar la distribució dels fons de la mesura LEADER.

Al GAL la societat civil ha de prevaler sobre l'administració. Els GAL es deuen integrar forçosament a les xarxes autonòmiques i estatals que els agrupen i participar en projectes de cooperació dins d'aquestes xarxes o altres de caràcter supraestatal.
 

Grup d’Acció Local Rural Muntanya d’Alacant

És una associació sense ànim de lucre que agrupa entitats públiques i privades dels territoris rurals amb la finalitat de desenvolupar iniciatives locals de les zones rurals que diversifiquen el teixit econòmic.

Els pobles de la  Marina Alta que formen part són: Alcalalí, l’Atzúbia, Benidoleig, Benigembla, Benimeli, Castell de Castells, Xaló, Llíber, Murla, Parcent, Ràfol d’Almúnia, Sagra, Sanet i els Negrals, Senija, Tormos, la Vall d’Alcalà, la Vall d’Ebo, la Vall de Gallinera i la Vall de Laguar.

Més informació

Grup d’Acció Local Pesquer (GALP) LA MARINA

És una entitat que té com a objectiu impulsar l'activitat econòmica i crear llocs de treball en el sector pesquer, donar valor afegit als productes de la pesca, diversificar l'activitat pesquera, protegir el medi ambient, recuperar el patrimoni cultural i impulsar nous models de participació i governança.

Els municipis de la Marina Alta que formen part són: Dénia, Xàbia, Teulada Moraira i Calp.
 

Més informació

 

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

© MACMA 2023