Mapes 'Les Valls de la Marina'


DISSENY I PRODUCCIÓ DE MATERIAL PROMOCIONAL, INTERPRETATIU I MARXANDATGE INSTITUCIONAL 

Per tal d’homogeneïtzar i millorar el material promocional que ofereix la destinació a visitants i turistes, aquesta actuació contempla el disseny i producció de diversos mapes turístics i patrimonials dels municipis de la Marina Alta  afectats per l’incendi, així com fullets i diversos articles de marxandatge institucional per a fires i esdeveniments turístics per tal de promocionar els territoris afectats. 

Tota la línia editorial de mapes, fullets i demés material seguirà la línia iniciada per la MACMA amb el mapa Cultural de la Marina Alta i s’inclourà un logotip específic del Pla de Governança turística amb el nom “D’aquelles cendres… Aquestes pedres” convenientment acompanyat pel logotip de Turisme CV per tal  de visibilitzar totes les accions realitzades al respecte de l’incendi, ajudant a visibilitzar la dinamització territorial que s’està portant a terme.  

La sèrie cartogràfica de mapes locals comptarà, per la part del vers amb tota la informació de rutes senderistes, urbanes i/o BTT que tinguen en el seu terme municipal, així com els llocs visitables de patrimoni cultural i natural. Per la banda del vers els mapes comptaran amb el terme municipal i camins agrícoles amb els seus corresponents topònims (també considerat patrimoni immaterial dels nostres pobles) així com tots els comerços, hotels, i cases rurals a disposició per al visitant/turista. A continuació poden veure el mapa actual de la Marina Alta, model a seguir per als mapes citats:  

A més a més, totes les accions anteriorment citades, tant del Pla Ambiental, reunions amb el teixit social, taller ambientals, etc. tindran un espai específic en la pàgina web així com un pla de difusió en Xarxes Socials per comunicar correctament tot el procés del Pla de Governança, anualitat 2023 i que es pretén continuar en l’anualitat 2024 i 2025. 

PRÒXIMAMENT MATERIALS DESCARREGABLES…

Informació útil...

Tourist Info
Localitza tots els punts i oficines d'informació turística
Wikiloc
Segueix totes les rutes de muntanya i subaquàtiques.
Google Maps
Recorre els carrers i descobreix el patrimoni des del teu mòbil
Dormir, menjar i comprar
Busques planificar el teu viatge? Ací tens tot el que necessites

Amb el finançament de:

On trobar-nos

MACMA. Seu Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta

C/ Blasco Ibáñez, 50 baix - 03760 - Ondara

Tel. 965757237 - Email: macma@macma.org

Contacte

Cultura i Patrimoni:

659 219 476 - macma@macma.org

Joventut. Xarxa Jove Marina Alta:

680 516 149 - xarxajove@macma.org

Esports. Xarxa Esportiva Marina Alta:

635 636 023 - xarxaesportiva@macma.org

Servei Mancomunat d’Arxius:

620 85 22 83 - arxius@macma.org

Secretaria:

96 575 72 37 - secretaria@macma.org

Xarxes Socials

Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta:

Xarxa Jove Marina Alta:

Xarxa Esportiva Marina Alta:

Descobrim la Marina Alta:

© MACMA 2023